imPossible Career Opportunity

Vi søker Sales Manager til vår største kunde!
Norway, Stavanger
30.08.2023
Full time
Er du klar for å ta vare på vår viktigste kunde?

 

Dette er en knallkjekk jobb som krever at du er glad i mennesker og kan skape gode relasjoner.

 

Stillingen

Vi ser etter en Sales Manager for det norske markedet – inkludert vår største kunde. Jobben vil ta deg opp og ned norskekysten og muligens utenlands.

 

Dette er en fleksibel stilling som krever struktur, men også kreativitet og tilpasningsevne. Du må være der det trengs og gjerne før det trengs! Og det blir viktig å lytte for å finne de beste løsningene sammen med kunden.

 

Kunden

Kunden vil først og fremst være den største operatøren på norsk sokkel. Men de andre aktørene på sokkelen fortjener også din kjærlighet.

 

Utfordringen

Du skal sikre avtaler og salg. Du kommer til å eie kunderelasjonen og være den partneren de har tillitt til. Du må kjenne kunden, engasjere deg i deres problemstillinger og finne ut hvordan vi kan hjelpe dem i å nå deres mål. Du skal rett og slett etablere Izomax som den trygge partneren de alltid kommer tilbake til.

 

Dette er en kreativ stilling

Du skal ta vare på kundene. Du har din egen liste med kontakter, rikelig med erfaring fra bransjen, og du vet hvem du skal snakke med. Du åpner dører og skaper pluss besparelser for kundene pluss vekst for oss som selskap.

 

Hovedoppgaver

  • Generere salg iht. KPI’s
  • Kundeutvikling og strategi
  • Account-planlegging
  • Forstå kundens utfordringer
  • Ivareta kunden og kunderelasjonen
  • Bidra med kundeinformasjon og markedsanalyser
  • Delta i eksterne forum for å promotere Izomax

 

Hvem ser vi etter?

Du er kundeorientert og løsningsfokusert. Du stiller høye krav til kvalitet og strekker deg langt for å nå kundens forventninger. Du er engasjerende og flink med folk. Du trenger heller ikke være den første som går hjem om kvelden. Du bør ha både teknisk og kommersiell teft samt være komfortabel med å snakke foran en forsamling.

 

Du holder deg oppdatert på relevante nyheter og følger med på bransjetrender. Du har erfaring fra salg eller operasjoner i oljebransjen, og du har et bredt kontaktnett. Vi foretrekker teknisk utdannelse, og du må snakke flytende norsk og engelsk.

 

Hva kan du forvente

Personlig vekst! Du vil bli en del av et dedikert og profesjonelt kommersielt team.

Vi deler og lærer av hverandre, vinner og taper sammen. Du vil få et enda større nettverk og bygge mange nye relasjoner i bransjen. Konkurransedyktig lønn og bonusordninger. Når Izomax vinner så vinner du.

 

Sist, men ikke minst …

Dette blir veldig gøy! Er du god til å selge samt liker å reise litt, er dette jobben for deg.

 

Jesper Veidung Moberg

Jesper@Izomax.com
Søk her